Αρχική » Hot Stuff » Γάμος & Σχέσεις » Σημείο G : Ανακαλύπτοντας τον θησαυρό

Σημείο G : Ανακαλύπτοντας τον θησαυρό

Το παιχνίδι για την ανακάλυψη των G -σημείων στις γυναίκες μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, επειδή μπορεί να υπάρχει δυσχέρεια να φθάσετε στο κατάλληλο σημείο(τα δάχτυλά σας μπορεί να μην είναι αρκετά μακριά). Υπάρχουν παιχνίδια που σχεδιάζονται ειδικά για τα  G-σημεία. Αυτά είναι, βασικά, δονητές με μια μικρή καμπύλη στην άκρη. Μπορείτε να τα βρείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα σεξουαλικών αντικειμένων. Το παιχνίδι των G –σημείων, με τον ερωτικό σας σύντροφο, είναι ένας άριστος τρόπος για να διευρυνθούν οι σεξουαλικοί ορίζοντες σας, να ανακαλυφθούν τα κρυμμένα μυστήρια του σώματός σας, και να απολαύσετε μία συναρπαστική και μοναδική εμπειρία. Το παιχνίδι των G-σημείων είναι καλύτερο, όταν προηγείται από τα άλλα παιχνίδια και την αιδιολειχία, όντας  ένα άριστο ορεκτικό για την κύρια σειρά των κινήσεων. Μόλις ζεσταθείτε  (χρειάζονται και παιχνίδια φαντασίας), επικεντρωθείτε περισσότερο στην ευχαρίστηση της υποκίνησης των G -σημείων. 

Ζητήστε από τον παρτενέρ σας να τοποθετήσει τα μπροστινά δάχτυλα των δεικτών του στον κόλπο σας, τόσο βαθιά και όσο πιο άνετα είναι για σας. Μία βοηθητική κρέμα μπορεί να είναι μια καλή ιδέα (και τα κοντά νύχια είναι, επίσης, μια εξαιρετική έμπνευση!). Ο εραστής σας θα πρέπει να πιέσει τα δάχτυλά του ήπια, αλλά σταθερά ενάντια στον κολπικό τοίχο. Επίσης μπορεί να τα περιβάλει γύρω από τον κολπικό τοίχο και ίσως να εφαρμόσει ένα μικροσκοπικό κομμάτι με περισσότερη πίεση στον τοίχο, που αντιμετωπίζει την κοιλιά σας.  Ένα άλλο σημείο αναφοράς είναι η ηβική γραμμή της τρίχας σας. Το G -σημείο βρίσκεται κατά προσέγγιση πίσω από αυτήν την γραμμή. Μόλις το βρείτε, η ήπια υποκίνηση μπορεί να είναι ευχάριστη. Ο εραστής σας μπορεί να τρίψει με μικρούς κύκλους ή να κάνει τη προαναφερθείσα χειρονομία με τα δάχτυλα. Για να  μπείτε στο αυλάκι των G-σημείων, προσπαθήστε να βρείτε τους μυς σας που σταματούν τη ροή των ούρων, ενώ χαϊδεύετε το σημείο σας. Το G-σημείο μπορεί να απαιτήσει ελαφρώς περισσότερη πίεση, από ότι θα θέλατε στην κλειτορίδα σας. Μόλις υποκινηθεί, το G-σημείο θα πρηστεί στο μέγεθος ενός τετάρτου. Εάν αισθανθείτε την επιθυμία να ουρήσετε, μην ανησυχήστε και συνεχιστείτε με την υποκίνηση. Μετά από 5-10 δευτερόλεπτα αυτή η αίσθηση πρέπει να εξαφανιστεί. Η ομιλία ή η καθοδήγηση του ερωτικού συντρόφου σας, ως πρόσθετο μέσο αυτής της εξερεύνησης μπορεί να διασφαλίσει τη μέγιστη ευχαρίστηση. Και φυσικά, για να εμπλουτίσετε αυτή την εξερεύνηση, εσείς και ο εραστής σας μπορείτε ταυτόχρονα να φιλιόσαστε, να γλειφόσαστε, να χαϊδευόσαστε, να αναφερθείτε σε χυδαίες εκφράσεις ή να κάνετε οτιδήποτε άλλο που θα εντείνει αυτή την εμπειρία. 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.