1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47,

Σημείο G : Μύθος και πραγματικότητα

Οι περισσότεροι από εμάς, ως παιδιά ή ως ενήλικοι, έχουμε ξοδέψει τουλάχιστον μια ημέρα φαντάζοντας  για αυτή την ανακάλυψη. Φανταστείτε ότι στην αυλή σας θα βρεθεί ένα αρχαίος  θησαυρός,  με λαμπερά και φανταχτερά κοσμήματα, υπέροχα  χρυσαφικά, εκθαμβωτικά διαμάντια, πλούσια, κόκκινα ρουμπίνια, αστραφτερά, χρυσά νομίσματα, βαθύ μπλε ζαφείρια και κομψά μαργαριτάρια. Τι θέα! Ενώ είναι απίθανο, οποιαδήποτε αυλή να έχει τέτοιο εξαίσιο και φοβερό λάφυρο, είναι πολύ πιθανό η παρουσία κάτι εξίσου θαυμάσιου να υπάρχει μέσα στο καθένα μας. Το ανθρώπινο σώμα στεγάζει ένα θησαυρό αποκαλούμενο σημείο G. Μέσα σε κάθε γυναίκα και άνδρα, υπάρχει μια αναμονή ευρέσεως G-σημείων. 

Το αρχικό  G-σημείο (που ονομάζεται έτσι, στη μνήμη του γυναικολόγου Ernst Grafenberg) είναι ένας γεωμετρικός τόπος της σεξουαλικής ευχαρίστησης, ο οποίος βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια του κόλπου μιας γυναίκας. Είναι ένας σπογγώδης ιστός που μπορεί να προσεγγιστεί από περίπου 2 ή 3 ίντσες μέσα στον κόλπο (μεταξύ του κολπικού ανοίγματος και του τραχήλου), στον μπροστινό τοίχο (προς την κοιλιά σας). Για πολλές γυναίκες, η υποκίνηση του G-σημείου μπορεί να προκαλέσει το τίναγμα ψυχής, κάτι σαν  \”ολόσωμοι\” οργασμοί. Πολλές γυναίκες βρίσκουν  ενοχλητικό τον ερεθισμό των G-σημείων, και προτιμούν να αποφύγουν αυτή τη ευαίσθητη περιοχή. Εντούτοις, αξίζει να ανακαλύψετε εάν έχετε αυτή την οργασμική δυνατότητα.  

Περισσότερη έρευνα είναι απαραίτητη για να καταλάβουμε πλήρως, το σημείο και την λειτουργία του, μέσα στο γυναικείο σώμα. Αυτήν την περίοδο γίνεται κατανοητό ότι το σημείο αναφέρεται στο τέταρτο, κατά σειρά, σημείο του κόλπου, όπου κάποιος μπορεί να υποκινήσει τον paraurethral αδένα. Ο paraurethral αδένας παράγει, \”εκσπερματίζει\” (σαν έναν ανθρώπινο προστατικό αδένα).  Η υποκίνηση, το σημείο (και κατ\’ επέκταση ο paraurethral αδένας) μπορεί να οδηγήσει στην ούρηση.  Μερικές γυναίκες εκσπερματίζουν ακόμη και ένα γαλακτώδες ρευστό, σαν το δημιουργικό ρευστό των ανδρών (μείον το σπέρμα), όταν εξετάζονται στο συγκεκριμένο σημείο.  

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.