Αρχική » Ομορφιά » SPA » Spa Μανικιούρ και πεντικιούρ
Image

Spa Μανικιούρ και πεντικιούρ

Σε ένα σαλόνι ομορφιάς, σε ένα κομμωτήριο που παρέχει και άλλες περιποιήσεις εκτός από μαλλιών ή σε ένα spa μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε το μανικιούρ και το πεντικιούρ σας, καθώς μπορεί να είναι spa. Τι σημαίνει αυτό και γιατί είναι ακριβότερο από ένα κλασικό μανικιούρ ή πεντικιούρ;

Καταρχήν η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετικά χαλαρωτική όπως και η περιποίηση-θεραπεία. Εσείς θα καθίσετε σε μια αναπαυτική καρέκλα σε έναν ήσυχο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όμορφα αλλά διακριτικά αρωματισμένο και φωτισμένο και ο ειδικός θα αναλάβει τη φροντίδα των χεριών και των ποδιών σας.

Τα βήματα που ακολουθούνται είναι συνήθως περισσότερα καθώς περιλαμβάνονται ποδόλουτρο σε αρωματικά άλατα, ενυδατικές μάσκες στα χέρια και τα πόδια ή και ελαφρό «βούτηγμα» σε παραφίνη, απολέπιση με ειδικά άλατα.

Έτσι, ανανεώνεστε και το αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο, ειδικά όταν περαστεί και το μανό στο χρώμα που επιθυμείτε. Το χρώμα διατηρείται καλύτερα και τα νύχια δεν ξεφλουδίζουν.

Ο καλύτερος συνδυασμός είναι να απολαμβάνετε 3 φορές το μήνα ένα κλασικό μανικιούρ και ένα κλασικό πεντικιούρ και 1 φορά το μήνα να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ένα spa μανικιούρ και πεντικιούρ.

Έτσι θα διατηρείτε πάντα τα άκρα σας σε άριστη κατάσταση, γιατί μη ξεχνάτε ότι ιδιαίτερα τα χέρια, αλλά και τα πόδια μαρτυρούν πολλά για τη ζωή μας και τα … χρόνια μας, γι’ αυτό πρέπει να τα προσέχουμε πολύ.

Μια μέρα πριν το γάμο σας κλείστε ένα ραντεβού για να έχετε μια άψογη εμφάνιση!

Για το www.teleiosgamos.gr
Demi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.