Θεματικοί γάμοι

Thematic Weddings

Thematic wedding, δηλαδή σε απλά ελληνικά Θεματικός Γάμος. Ένας γάμος που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα κι όλα όσα τον συνιστούν είναι άρρηκτα δεμένα με ένα συγκεκριμένο θέμα. Οι πηγές έμπνευσης μπορεί να είναι οτιδήποτε υπάρχει στη σφαίρα της ανθρώπινης φαντασίας με αποτέλεσμα νέα θέματα να γεννιούνται διαρκώς. Αλλα πιο δύσκολα στην υλοποίηση, άλλα πιο απλά, άλλα πιο ακριβά και άλλα έξυπνα και προσιτά. Το σημαντικότερο είναι να έχετε όρεξη για δημιουργία και συνεργασία με έναν επαγγελματία wedding planner που μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες και τις ιδέες του για να οργανώσει άψογα έναν θεματικό γάμο.

Σε αυτή τη στήλη θα φιλοξενήσουμε μερικές ιδέες για θεματικούς γάμους που θα αποτελέσουν για εσάς case studies όσο προετοιμάζετε τον δικό σας γάμο. Θα δούμε γάμους με θέμα τη θάλασσα, τον ήλιο, τα λουλούδια, το περιβάλλον, κάποια άλλη εποχή, μια χώρα, ένα χόμπυ, ένα ποτό, ένα παραμύθι και πολλά ακόμη.

Μπορείτε να μας προτείνετε κι εσείς θεματικούς γάμους που θέλετε να αναπτύξουμε και να δώσουμε ιδέες γι’ αυτούς στο e-mail : webmaster(at)teleiosgamos.gr με Θέμα : Thematic Weddings. Στο μήνυμά σας, μπορείτε να μας στείλετε και τις δικές σας ιδέες γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, ώστε να τις συμπεριλάβουμε στο άρθρο, ως προτάσεις κατευθείαν από τους αναγνώστες.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.