Αρχική » Hot Stuff » Διακόσμηση Σπιτιού » Το ομορφότερο ξύπνημα
Image

Το ομορφότερο ξύπνημα

Έχετε συνηθίσει να σας περιποιούνται και να είστε το κέντρο της προσοχής ε; Καιρός να δείξετε και στον σύζυγό σας ότι είναι το δικό σας κέντρο προσοχής,  χαρίζοντάς του φροντίδα και αγάπη. Είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιαστεί και θα σας το ανταποδώσει απλόχερα.

Ετοιμάστε του λοιπόν ένα πλήρες πρωινό που θα του σερβίρετε στο κρεβάτι, και ξυπνήστε τον με ένα απαλό χάδι και ένα γλυκό φιλί στο σημείο που του αρέσει.

Προμηθευτείτε έναν δίσκο με βάση που χρησιμεύει γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο και γεμίστε τον με γλυκές και αλμυρές “αμαρτίες”, όπως κρουασάν βουτύρου, ζεστά ψωμάκια και φρυγανιές, βούτυρο, μέλι, μαρμελάδα, κίτρινο τυρί και λίγες φετούλες αλλαντικών. Φτιάξτε του τον αγαπημένο του καφέ και βάλτε σε ένα ποτήρι φρεσκοστημένο χυμό για να του προσφέρεται την απόλαυση και τις βιταμίνες που χρειάζεται.

Μην παραλείψετε να κόψετε ένα λουλούδι από μια γλάστρα της βεράντας σας για να ολοκληρώσετε το όμορφο decor. Όλα τα παραπάνω φροντίστε να τα ετοιμάσετε πριν ξυπνήσει και κάνοντας ησυχία για να μη χαλάσετε την έκπληξη.

Αφήστε ελαφρώς ανοιχτή τη λευκή σατέν ρόμπα σας και πλησιάστε στο κρεβάτι σας. Ακουμπήστε το δίσκο στο κομοδίνο και σκύψτε γλυκά στον άντρα της ζωή σας για να του ψιθυρίσετε “καλημέρα σ’ αγαπάω” και να του δώσετε ένα ζεστό φιλί.

Μόλις ανοίξει τα μάτια του και σας χαμογελάσει, παρουσιάστε του το πρωινό που με τόση αγάπη φτιάξατε και προθυμοποιηθείτε να τον ταίσετε τις πρώτες μπουκιές. Είναι πολύ πιθανό ότι θα καταλήξετε να παίζετε μαζί του κι εκείνος μ’ εσάς και το πρωινό σας να εξελιχθεί σε ένα παθιασμένο πρωινό σεξ. Αυτό σίγουρα δεν θα σας πειράξει, αντιθέτως θα φτιάξει τη μέρα σας.

Η συντακτική ομάδα του teleiosgamos.gr

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.