1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47,
Λίστα καλεσμένων για τα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες, τη δεξίωση

Δεξίωση και λίστα καλεσμένων

Βρίσκεστε στο δύσκολο κομμάτι της προετοιμασίας του γάμου σας, τη δεξίωση. Εδώ καλεσμένοι, χώρος, budget είναι αλληλένδετα μεταξύ τους κι εσείς πρέπει να τα συνδυάσετε με τον καλύτερο τρόπο για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τι είναι καλύτερο σε σειρά; Να ορίσετε το budget, να βρείτε χώρο ή να επιλέξετε καλεσμένους; Μήπως να δείτε πρώτα πόσους καλεσμένους θέλετε οπωσδήποτε να έχετε και μετά να σκεφτείτε το χώρο και το budget; Εδώ μπορούν να υπάρξουν όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί ανάλογα με το ζευγάρι και τον τρόπο που θεωρεί τα πράγματα. Εμείς σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε πώς θα φτιάξετε τη λίστα των καλεσμένων σας κι εσείς θα αποφασίσετε για τη συνέχεια. Κατά την άποψή μας όλα ξεκινούν από αυτή.

Ο καθένας από τους δυο σας καλό είναι να ζητήσει από την οικογένειά του, να του παραδώσει από μια λίστα με συγγενείς και οικογενειακούς φίλους που πρέπει να προσκαλεστούν στο γάμο και από αυτές να επιλέξετε ποιοι πρέπει να είναι καλεσμένοι και στη δεξίωση. Το ίδιο θα κάνετε κι εσείς με τους φίλους και τους συναδέλφους σας, θα ξεχωρίσετε ποιοι είναι αυτοί που θέλετε να προσκαλέσετε και στη δεξίωση.

Οι αρχικές αυτές λίστες θα είναι φτιαγμένες ανά οικογένεια ή ζευγάρι ή άτομο, αν πρόκειται για κάποιον που ζει μόνος, ώστε να τις χρησιμοποιήσετε για να ετοιμάσετε τα προσκλητήρια. Δίπλα σε κάθε εγγραφή θα υπάρχει σημειωμένος και ο αριθμός των ατόμων που συμπεριλαμβάνονται στο προσκλητήριο. Αυτός ο αριθμός θα σας χρειαστεί για να υπολογίσετε μπομπονιέρες, αλλά και άτομα για τη δεξίωση. Έτσι σε πρώτη φάση θα ξέρετε για πόσων ατόμων αίθουσα ή γενικά χώρο ψάχνετε, καθώς και την τιμή ανά άτομο που μπορείτε να αντέξετε.

Στη συνέχεια αυτές τις λίστες θα τις κάνετε αναλυτικές, με αλφαβητική ταξινόμηση, ενώ θα αναφέρετε κάθε άτομο με το όνομά του και δίπλα θα αναφέρεται ο αριθμός του τραπεζιού που θα ανήκει, βάσει του πλάνου που θα σας έχει δώσει ο υπεύθυνος του χώρου.

Αυτή τη λίστα θα την παραδώσετε 2-3 μέρες πριν για να προετοιμαστούν οι υπεύθυνοι της δεξίωσης. Αλλη μια λίστα που πρέπει να τους παραδώσετε, είναι η ίδια, αλλά ταξινομημένη ανά τραπέζι. Αυτό είναι απαραίτητο για τη γρήγορη πληροφόρηση των καλεσμένων σας για το τραπέζι στο οποίο ανήκουν, αλλά και την διευκόλυνση του προσωπικού, που θα βρίσκεται στην υποδοχή, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

Οπλιστείτε με υπομονή και προχωρήστε.

 

Για το teleiosgamos.gr
Βιβή Κωτούλα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.