λουλούδια και στολισμός δεξίωσης

Επιλογή με την πρώτη…

Ο Στολισμός και η Οργάνωση όμορφου Γάμου

Βασικό σημείο ενός γάμου και της δεξίωσης που πιθανόν να ακολουθήσει είναι ο στολισμός, με λουλούδια, φυτά, συνθέσεις με κεριά, με φρούτα, με άλλου είδους υλικά όπως βότσαλα, κογχύλια, με διάφορα υφάσματα, τούλι, γάζα και τόσα άλλα. Υπεύθυνος για όλα αυτά είναι ένας επαγγελματίας ανθοπώλης ή κάποια εταιρία που διοργανώνει γάμους και επιμελείται και τη διακόσμηση.

Για να κάνετε τις σωστές επιλογές από την αρχή και να ελαχιστοποιήσετε τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής, φροντίστε να είστε σωστά προετοιμασμένοι και να συνεργαστείτε με έναν αξιόλογο επαγγελματία του χώρου. Βρείτε επαγγελματίες στη στήλη Στολισμός & Λουλούδια, ρωτήστε γνωστούς σας που παντρεύτηκαν πρόσφατα αν έμειναν ικανοποιημένοι με τον επαγγελματία που συνεργάστηκαν, ανταλλάξτε εμπειρίες στο Forum. Ας δούμε όμως τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε για να οδηγηθείτε στη σωστή επιλογή με την πρώτη προσπάθεια.

Τι πρέπει να κάνετε

Πρώτα απ’ όλα επισκεφτείτε το ανθοπωλείο εσείς και ο μέλλοντας σύζυγος, ώστε να πάρετε μαζί αποφάσεις σύμφωνα με το κοινό σας γούστο και να μείνετε ανεπηρέαστοι από γνώμες τρίτων.

Συζητήστε με τον υπεύθυνο τα χρώματα που θέλετε να επικρατούν στο γάμο σας, το στυλ και το χρώμα του νυφικό σας και ακούστε προσεκτικά και τις δικές του προτάσεις. Πιστέψτε τον ξέρει πολύ καλά τους συνδυασμούς.

Βασικό είναι εξαρχής να ορίσετε το budget που μπορείτε να διαθέσετε για τον στολισμό του γάμου, την ανθοδέσμη, το στολισμό του αυτοκινήτου και της δεξίωσης. Έτσι θα είναι πιο συγκεκριμένες οι προτάσεις.

Ανάλογα με την εποχή που γίνεται ο γάμος, οι επιλογές σε λουλούδια και άλλα υλικά διακόσμησης διαφέρουν. Τα τριαντάφυλλα κοστίζουν ακριβότερα το χειμώνα, ενώ τα κογχύλια δεν ταιριάζουν σε ένα χειμωνιάτικο γάμο. Λάβετε υπόψη την εποχή για να οδηγηθείτε στη σωστή επιλογή, συμβουλευτείτε τον ανθοπώλη σας.

Ζητήστε να σας παρουσιάσει δείγματα δουλειάς, είτε μέσα από άλμπουμ φωτογραφιών, είτε μέσα από τη βάση που έχει δημιουργήσει στο υπολογιστή του, είτε μέσα από ένα DVD παρουσίασης που διαθέτει.

Διαπιστώστε από το πρώτο κιόλας ραντεβού αν μπορείτε να εμπιστευτείτε τον άνθρωπο που έχετε απέναντι σας, αν σας πείθει με την παρουσίασή του και με όσα σας προτείνει και σας συμβουλεύει. Η καλή επικοινωνία μεταξύ σας είναι απαραίτητη.

Φροντίστε να είστε σαφείς με την ημερομηνία, την ώρα και το μέρος του γάμου και της δεξίωσης και ενημερώστε εγκαίρως για οποιαδήποτε αλλαγή. Διευθετήστε εγκαίρως και την οικονομική πλευρά της συνεργασίας για να είναι όλα under control.

Όσο καλύτερη είναι η πρώτη συνάντηση, τόσο πιο εύκολη θα είναι για όλους η συνέχεια και το αποτέλεσμα καλύτερο από ότι περιμένετε!

Για το www.teleiosgamos.gr

Ελένη Καστάνη

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.