Αρχική » Ομορφιά » Φροντίδα Σώματος » Οι τελευταίες 24 ώρες
Image

Οι τελευταίες 24 ώρες

Τα θαύματα δεν διαρκούν και σίγουρα δεν ολοκληρώνονται σε 24 ώρες. Βλέπετε, για να είστε πανέμορφες την μεγάλη σας ημέρα, πρέπει να ξεκινήσετε πολύ πριν.

 

Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν ορισμένα ‘must’ που πρέπει να γίνουν ώστε να έχετε την απόλυτη λάμψη. Παράλληλα πρέπει να φροντίσετε, όχι μόνο αυτά που φαίνονται, αλλά και όσα δεν φαίνονται.

 

Οι γλουτοί, οι γάμπες και το μπικίνι δεν πρέπει να τα παραμελείτε και θα πρέπει να μην τα θεωρείται μη αναγκαία για την νυφική σας εμφάνιση.

 

Ακόμα καλύτερα, εάν το δέρμα είναι κουρασμένο και έχει χάσει την ελαστικότητα του, η έναρξη των ενυδατώσεων και των  περιποιήσεων είναι αναγκαία να αρχίσουν πολύ νωρίς από ότι στο υπόλοιπο σώμα.

 

Αυξήστε την διάρκεια των θεραπειών σε περιοχές του σώματος που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη απαλή υφή, ενώ θα πρέπει σταδιακά να προσπαθήσετε α μειώσετε το άγχος – πράγμα δύσκολο αλλά σημαντικό- όσο πλησιάζει η ημέρα του γάμου.

 

Το απόγευμα πριν από τον γάμο σας απολαύστε ένα μασάζ για να χαλαρώσετε τους μυς και τα νεύρα σας, ενώ παράλληλα θα δείτε αποτελέσματα σε όλο σας το σώμα και στο άγχος.

 

Πριν κοιμηθείτε κάντε ένα ζεστό μπάνιο με αρωματικά έλαια. Θα σας προσδώσει λάμψη, ηρεμία και αποφύγετε τις μεγάλες εντάσεις, προετοιμάζοντας το σώμα και πνεύμα σας για την επόμενη ημέρα.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.