Αρχική » Ομορφιά » Υγεία & Ευεξία » Για τα πόδια σας μόνο
Image

Για τα πόδια σας μόνο

Τα καλοσχηματισμένα πόδια είναι αλήθεια ότι ανοίγουν δρόμο σε μια γυναίκα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή πολλές φορές. Αν όμως γενετικά δεν είσαστε από τις τυχερές ώστε να έχετε αψεγάδιαστα πόδια, η άσκηση μπορεί να βοηθήσει εξαιρετικά στην ανάπτυξη των μυών ώστε να διαμορφωθεί ένα καλογυμνασμένο ζευγάρι. Οι ειδικοί του fitness συστήνουν μια λύση που αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτο είναι το κάρδιο για να καούν τα λύπη και το δεύτερο η άσκηση για να τονωθούν οι τετρακέφαλοι, οι τένοντες, οι έσω και έξω μοιροί και οι γάμπες.

 

Η συνολική προετοιμασία του σώματος μπορεί να είναι η τοποθέτηση της “σκληρής”  νεότερης τάσης fitness με κάρδιο, αλλά έχει όλα τα στοιχεία που κάνουν τα πόδια υπέροχα. Είναι μια θεραπεία διάρκειας 40 λεπτών κατά την οποία καίγονται πολλές θερμίδες, τονώνονται τα πόδια σε ένα διάδρομο αρχικά με έντονο βάδισμα και στη συνέχεια με τρέξιμο, ενώ φοράτε μια ειδική φανέλα με βαρίδια. Φορώντας τη “χτίζετε” δυνατούς μύες, αυξάνετε το πάχος των οστών και είναι δυνατό να κάψετε ως και τέσσερις φορές περισσότερες θερμίδες απ’ ότι με μία άσκηση που θα έλειπε αυτό το επιπλέον βάρος.

 

Να λοιπόν άλλος ένας καλός λόγος για να συνεχίσετε να κινήστε και να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο σπίτι για μικρές αποστάσεις ή όταν βγαίνετε για ψώνια. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το παρακάνετε με το βάρος γιατί όπως είναι γνωστό, μπορεί να επιβαρύνει ευαίσθητα σημεία του σώματος όπως είναι η μέση. Πάντα προσοχή λοιπόν με την απαραίτητη συμβουλή και συμβολή των ειδικών.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.