Αρχική » Μόδα » Συμβουλές Νυφικής Μόδας » Ψάχνω το τέλειο νυφικό
Αναζητώντας το τέλειο νυφικό

Ψάχνω το τέλειο νυφικό

Oscar de la Renta 2010

Γράφονται τόσα κατά καιρούς για το πώς μια μέλλουσα νύφη θα διαλέξει εκείνο το νυφικό, που θα της κάνει το περιβόητο «κλικ» όταν το προβάρει στον ολόσωμο καθρέφτη του δοκιμαστηρίου στον οίκο νυφικών. Για να φτάσει όμως σε αυτό το «κλικ», πρέπει να προηγηθεί ένα άλλο, αυτό του mouse του υπολογιστή της, αφού η καλή έρευνα και η ενημέρωση είναι το ήμισυ του παντός και διευκολύνει στην λήψη αποφάσεων. Τι πιο εύκολο, εύχρηστο, άμεσο, γρήγορο και εξυπηρετικό από την αναζήτηση στο Internet;

Σε πολλά άρθρα μας έχουμε γράψει κατά καιρούς θέματα για το πώς θα διαλέξετε το κατάλληλο νυφικό για εσάς, εκείνο που είναι τέλειο για την δική σας περίπτωση. Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε στους παράγοντες που θα καθορίσουν την αναζήτησή σας. Γιατί μια έρευνα πρέπει να ξεκινά με συγκεκριμένες παραμέτρους, αλλιώς θα είναι «ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα».

Παράμετροι που παίζουν ρόλο στην επιλογή του νυφικού

Προσωπικότητα

Το προσωπικό στυλ και η στάση ζωής της μέλλουσας νύφης και του συντρόφου της είναι σημαντικές παράμετροι που πρέπει να λάβετε υπόψη. Πρόσφατα είδαμε γνωστό ροκ ζευγάρι ντυμένο με μαύρα ρούχα, στο πάρτυ που έγινε για τον γάμο τους, ο οποίος είχε προηγηθεί στο Δημαρχείο με τους δυο τους να έχουν επίσης ροκ εμφάνιση.

Σωματότυπος

Σε μια λέξη, «σωματότυπος», συμπεριλαμβάνουμε το σχήμα του σώματος, αλλά και το ύψος, τις διαστάσεις σε στήθος, περιφέρεια, μέση, όπως και σημεία που θα θέλαμε να υποβαθμιστούν και άλλα που πρέπει να τονιστούν.

Χρωματικοί συνδυασμοί

Το λευκό νυφικό δεν είναι πια μια καθιερωμένη επιλογή. Συνεπώς το χρώμα του δέρματος της μέλλουσας νύφης και τα χρώματα της αρεσκείας της, θα καθορίσουν και το χρώμα του νυφικού. Σε αυτό σημαντική είναι και η επόμενη παράμετρος, αφού το καλοκαίρι η επιδερμίδα γίνεται σκουρότερη.

Εποχή και ώρα που θα γίνει ο γάμος

Ανάλογα με την εποχή που θα γίνει ο γάμος, αλλά και την ώρα της ημέρας, ταιριάζει διαφορετικό στυλ νυφικού. Μη ξεχνάτε ότι τα νυφικά έχουν κολεξιόν ανά σεζόν. Συχνά, μπορεί να μη ξεχωρίζετε εύκολα ένα χειμερινό νυφικό από ένα καλοκαιρινό, αλλά διαφέρουν ακόμη και τα υφάσματα που έχουν επιλεγεί για την υλοποίηση του σχεδίου. Και φυσικά δεν κάνουν όλα τα στυλ νυφικού για παράδειγμα για ένα μεσημεριανό γάμο.

{loadposition banner_con}Στυλ γάμου και δεξίωσης

Βασική παράμετρος που πρέπει να έχετε πάντα στο νου σας, όχι μόνο για την επιλογή του νυφικού, αλλά και για πολλές ακόμη επιλογές σας για τον γάμο.

Με κριτήριο τη διαχρονικότητα

Η μόδα αλλάζει και ανακυκλώνεται και η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει και δεκαετίες που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μόδα με μειωμένη αισθητική. Γι’ αυτό λοιπόν αν την εποχή που παντρεύεστε είναι στην μόδα κάτι κραυγαλέο ή κάτι που δεν σας αρέσει, ή δεν σας ταιριάζει, δεν είναι απαραίτητο να το επιλέξετε. Προτιμήστε μια επιλογή που αντέχει στο χρόνο, γιατί ως γνωστό οι φωτογραφίες του γάμου σας θα κοσμούν το καθιστικό σας για μια ζωή.

Συνθήκες

Αναλογιστείτε τις συνθήκες που επικρατούν γύρω από τον γάμο σας, είτε αυτές είναι οικονομικές, κοινωνικές, ή ακόμη και καιρικές.

Κόστος

Εννοείται ότι το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε για το νυφικό σας, θα θέσει και τα πλαίσια μέσα στα οποία θα κινηθούν οι επιλογές σας, αλλά και οι εναλλακτικές σας λύσεις.

Brand νυφικού

Κάθε brand και κάθε σχεδιαστής γενικότερα έχει το δικό του στυλ. Ξεχωρίστε αυτά που σας αρέσουν και περιορίστε έτσι τον άπειρο αριθμό νυφικών σχεδίων που υπάρχουν στην αγορά.

Για το www.teleiosgamos.gr
Βιβή Κωτούλα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.