Αρχική » Οργάνωση γάμου » Bachelor » Τα πρώτα βήματα για ένα επιτυχημένο Bachelorette party
bachelorette_1_a

Τα πρώτα βήματα για ένα επιτυχημένο Bachelorette party

Για όλες τις γυναίκες έρχεται κάποια στιγμή που θα βρεθούν σε ένα Bachelorette party, ή θα πρέπει να το οργανώσουν, ή στην καλύτερη περίπτωση θα φτάσει η ώρα που θα περάσουν τέλεια στο δικό τους.

Οι ιδέες για πάρτυ μεταξύ γυναικών είναι πολλές, χωρίς να περιλαμβάνουν απαραίτητα strip shows με άνδρες που φοράμε string και έχουν ξυρισμένο στέρνο και λαδωμένο κορμί.

Οι γυναίκες ξέρουμε να περνάμε καλά και χωρίς αντρική παρέα. Στο σπίτι μιας φίλης, σε ένα spa, πηγαίνοντας μια διήμερη εκδρομή ή περνώντας μια ολόκληρη μέρα όλες μαζί για shopping, beaute, μετά για καφέ, φαγητό και τέλος σινεμά για ταινία σε ιδιωτική προβολή.

Για να οργανώσουμε ένα επιτυχημένο Bachelorette party πρέπει να γνωρίζουμε τα βασικά. Πάμε λοιπόν από την αρχή…

Το πάρτυ οργανώνεται συνήθως από την αδερφή της νύφης, την καλύτερή της φίλη, ή 2-3 από τις καλύτερες φίλες της ή ακόμη και από την κουμπάρα, όταν είναι από τη μεριά της νύφης. Όποια λοιπόν οργανώσει το πάρτυ θα πρέπει να καλέσει τις υπόλοιπες γυναίκες, σε συνεννόηση με άλλες φίλες, την αδερφή ή την αγαπημένη ξαδέρφη της νύφης, που γνωρίζουν πιθανόν και άλλα πρόσωπα που πρέπει να προσκληθούν. Από κοινού θα πρέπει να βρουν και την κατάλληλη ημερομηνία. Στην περίπτωση που πρέπει να φύγουν από την πόλη, είναι σίγουρο ότι πρέπει να συνεννοηθούν με τη νύφη και να μη το κρατήσουν για έκπληξη!

Φυσικά στο πάρτυ η μόνη που δεν πληρώνει είναι η νύφη και γι’ αυτό όλες οι υπόλοιπες γυναίκες θα μοιραστούν τα έξοδα. Οπότε καλό είναι για όσες δεν το γνωρίζουν να ενημερωθούν από όποια το οργανώνει, για να είναι προετοιμασμένες. Αν το κόστος ανά άτομο μπορεί να προβλεφθεί εκ των προτέρων, θα είναι η ιδανική περίπτωση, για να μη βρεθεί κανένας προ εκπλήξεως.

Για το ποιες τελικά θα είναι προσκεκλημένες εξαρτάται από το που θα γίνει το πάρτυ και τι είδους πάρτυ θα είναι. Το βέβαιο είναι ότι θα πρέπει να είναι προσκαλεσμένες και στο γάμο! Αν λοιπόν ως bachelorette party επιλεχθεί μια εκδρομή, τότε πιθανότατα τα άτομα να είναι περιορισμένα σε αριθμό σε σχέση με ένα πάρτυ στο σπίτι μιας φίλης ή μια μέρα σε ένα spa center. Και αυτό δεν έχει τόση σχέση με το οικονομικό μέρος, αφού η καθεμιά πληρώνει το μερίδιό της με μια επιπλέον μικρή επιβάρυνση για τα έξοδα της νύφης, όσο με το ότι είναι δύσκολο να οργανωθεί μια εκδρομή για πολλά άτομα.

Επίσης, όποια διοργανώνει ένα bachelorette party δεν θα πρέπει να παραλείψει γυναίκες από το περιβάλλον του γαμπρού, που έχουν στενές σχέσεις με τη νύφη. Όπως για παράδειγμα η αδερφή του γαμπρού ή μια ξαδέρφη του.

Και επειδή πάρτυ χωρίς καλή χημεία μεταξύ των ανθρώπων δεν έχει επιτυχία, όποια το οργανώσει θα πρέπει να φροντίσει να έχει σπάσει ο πάγος εκ των προτέρων μεταξύ των ατόμων που δεν γνωρίζονται καλά. Μια συνάντηση μεταξύ τους για καφέ πριν το πάρτυ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να γνωριστούν. Αν κάποια είναι η «ξινή» που δεν μπορείτε όμως να αποφύγετε την παρουσία της, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να δώσετε τόπο στην οργή για ότι κι αν κάνει ή πει, βάζοντας πρώτα απ’ όλα την νύφη και τη χαρά της.

Για το www.teleiosgamos.gr
Ελένη Καστάνη

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.