οργάνωση γάμου και παράπονα που κάνουν οι καλεσμένοι organosi gamou parapona kalesmenoi

Τι μισούν οι καλεσμένοι του γάμου και της δεξίωσης; Πώς θα περάσουν ευχάριστα;

Σας απασχολεί τι θα πουν οι καλεσμένοι του γάμου;

Εσείς σχεδιάζετε την μεγάλη σας ημέρα και η οργάνωση γάμου και της δεξίωσης έχει καταναλώσει τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο σας. Θα σας έχουν πει σίγουρα ότι όσο καλά και να οργανώσετε τα πάντα, θα υπάρξει πάντα κάποιο άτομο που θα δυσαρεστηθεί και δεν θα απολαύσει την δεξίωση γάμου που οργανώνετε. Εσείς, πάλι, επιδιώκετε να αποφύγετε οποιοδήποτε μικρό αρνητικό σχόλιο και έχετε πέσει με τα μούτρα στην τελειοποίηση του σχεδίου σας.

Για ποιους λόγους μπορεί κάποιος να παραπονεθεί σε έναν γάμο και σε μια δεξίωση γάμου; Η καλή οργάνωση γάμου θα σας σώσει από τα παράπονα

Θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε ορισμένα μικρά και μεγάλα σημεία που μπορεί να “πατήσει” κάποιος, ώστε να σας δείξει την δυσαρέσκειά του από τον γάμο και τη δεξίωση. Εσείς, σε αυτά ακριβώς τα σημεία πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να τους καταπλήξετε!

Όταν πολλά δεν γίνονται στην ώρα τους και η νύφη καθυστερεί αρκετά να φτάσει στην εκκλησία

Από τη μία, θα είναι επικοινωνιακό λάθος να εμφανιστεί η νύφη στην εκκλησία νωρίς, πριν αφιχθούν όλοι οι καλεσμένοι. Χάνεται η μαγεία στη θέα του νυφικού φορέματος και γενικότερα η γλυκιά ανυπομονησία για την εμφάνιση της. Όπου κι αν γίνεται ο γάμος, σε μεγάλη εκκλησία, σε ξωκκλήσι, σε εκκλησάκι κάποιου κτήματος… φροντίστε να φτάσετε φορώντας το νυφικό σας, αφού προσέλθουν οι καλεσμένοι, γι’ αυτό πρέπει να είστε σε επικοινωνία με άνθρωπο που βρίσκεται στον χώρο του μυστηρίου και σας πληροφορεί. Μια καθυστέρηση 10-15 λεπτών είναι μέσα στο πλαίσιο του επιτρεπτού, όμως δεν πρέπει να παρεκκλίνετε από αυτό. Οι καλεσμένοι δεν θα εκτιμήσουν μια μεγαλύτερη καθυστέρηση στην έναρξη του μυστηρίου και σίγουρα θα αρχίσουν να κουράζονται, να ζεσταίνονται αν ο γάμος γίνεται στην καρδιά του καλοκαιριού, να κρυώνουν αν πρόκειται για χειμερινό γάμο και σε κάθε περίπτωση να δυσανασχετούν.

Επίσης, ο στολισμός της εκκλησίας, το στήσιμο των λαμπάδων και γενικότερα η προετοιμασία και το setup είναι καλό να γίνεται πριν φθάσουν οι καλεσμένοι. Δεν είναι δόκιμο, ενώ ήδη έχουν φτάσει οι περισσότεροι καλεσμένοι κάποιοι επαγγελματίες να “στήνουν” ακόμα βάσεις για ανθοστήλες, συνθέσεις λουλουδιών, φανάρια, το κόκκινο χαλί στην εκκλησία.

Το ίδιο ισχύει και για τον χώρο της δεξίωσης. Όταν φτάνουν οι καλεσμένοι, όλα πρέπει να είναι έτοιμα για να τους καλωσορίσουν και να τους προσφέρουν την ζεστή φιλοξενία τους. Διαλέξτε, λοιπόν, χώρο δεξίωσης και με κριτήριο τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν οι άνθρωποι που τον διαχειρίζονται και το προσωπικό που εξυπηρετεί. Σκεφτείτε, επίσης, καλά τι στολισμό θα έχετε στη δεξίωση, ώστε να είναι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό έτοιμος εκ των προτέρων και πριν φτάσουν οι καλεσμένοι σας. Αν πρέπει να μεταφερθεί κάτι από την εκκλησία, αυτά ας είναι τα ελάχιστα, όπως για παράδειγμα οι λαμπάδες. Σίγουρα πάντως αποφύγετε την επιλογή να μετατρέψετε τον στολισμό της εκκλησίας σε στολισμό για τα τραπέζια της δεξίωσης ή για το νυφικό τραπέζι, γιατί το πιο πιθανό είναι να φτάνουν οι καλεσμένοι σας πριν τον ανθοπώλη και να βρίσκουν τα τραπέζια τους χωρίς στολισμό.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.