οργάνωση γάμου και παράπονα που κάνουν οι καλεσμένοι organosi gamou parapona kalesmenoi

Τι μισούν οι καλεσμένοι του γάμου και της δεξίωσης; Πώς θα περάσουν ευχάριστα;

Όταν υπάρχουν κενά προγράμματος μεταξύ γάμου και δεξίωσης, αλλά και κατά τη διάρκειά της

Προσέξτε τα μεγάλα ή μικρά κενά που μπορεί να συμβούν μεταξύ γάμου – δεξίωσης ή κοπής τούρτας με πρώτου χορού και αναμονής για να σερβιριστεί το φαγητό, ή αν αφιερώσετε πάρα πολύ χρόνο στην καθιερωμένη “περιοδεία” στα τραπέζια των καλεσμένων για να σας ευχηθούν, χωρίς να υπάρχει κάποιο δρώμενο που να κρατά το ενδιαφέρον των καλεσμένων, όπως για παράδειγμα η προβολή ενός video από τη γνωριμία σας. Οι πρώτοι που θα δυσανασχετήσουν είναι οι κάτοικοι άλλης πόλης, από αυτή που πραγματοποιείται ο γάμος, καθώς θα θεωρούν ότι ο χρόνος τους είναι περιορισμένος. Αμέσως μετά θα δυσαρεστηθούν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία καλεσμένοι, που κουράζονται ευκολότερα. Επίσης ένα πολύ μεγάλο κενό αναμονής της άφιξης σας, θα κάνει λίγο δύσκολα τα πράγματα, γιατί θα καθυστερήσει και τη ροή του υπόλοιπου προγράμματος και θα κάνει τους καλεσμένους να αρχίσουν να βαριούνται και μάλλον να πεινούν.

Όταν δεν νιώθουν άνετα. Η “έξυπνη” τοποθέτηση των καλεσμένων κερδίζει στα σημεία

Σκεφτείτε λίγο περισσότερο τις θέσεις των καλεσμένων, οι οποίοι ίσως δεν έχουν κοινούς γνωστούς στη δεξίωση σας. Στο τραπέζι που θα ορίσετε να καθίσουν τελικά, καλό είναι να συναντήσουν παρέα που θα μπορούν να γνωριστούν, να νιώσουν άνετα, να συζητήσουν και συνεπώς να περάσουν ευχάριστα.

Επίσης, ένα συχνό λάθος που γίνεται, είναι η θέση του συντρόφου της κουμπάρας ή της συντρόφου του κουμπάρου στον γάμο, αντίστοιχα . Προσέξτε πού θα επιλέξετε να καθίσουν, διότι τις αρκετές φορές βρίσκονται να είναι με άτομα που δεν γνωρίζουν καλά και νοιώθουν ιδιαίτερα άβολα. Αν είναι παντρεμένο ή αρραβωνιασμένο ζευγάρι θα πρέπει να καθίσουν και οι δύο φυσικά στο νυφικό τραπέζι.

Γενικά, δώστε όλη σας την προσοχή στο πλάνο των τραπεζιών και στη λίστα των καλεσμένων και πάρτε τις αποφάσεις σας, στοχεύοντας όλοι να νιώσουν ζεστά, άνετα, φιλόξενα, κοντά σε ανθρώπους με τους οποίους ταιριάζουν ή έχουν κοινά ενδιαφέροντα, παρόμοια ηλικία. 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.