Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στη δεξίωση

Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας

Όταν διαπραγματεύεστε με τον υπεύθυνο κάποιου από τους χώρους δεξιώσεων που βλέπετε για να καταλήξετε σε έναν από αυτούς, καλό είναι να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι σας λέει.

Κρατάτε εκείνη τη στιγμή σημειώσεις, γιατί αν και νομίζετε ότι θα θυμάστε ότι συζητήσατε, στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μετά από δύο τρία ραντεβού θα τα έχετε μπλέξει στο μυαλό σας και άντε μετά να βγάλετε άκρη και να αποφασίσετε.

Ένα από τα σημαντικά κριτήρια με βάση το οποίο θα κάνετε την επιλογή σας, είναι και η κάθε είδους επιπλέον υπηρεσία που σας προσφέρει ένας χώρος. Ο χώρος στάθμευσης, για παράδειγμα, είναι μια υπηρεσία που πιθανόν να μην την προσφέρουν όλοι, ειδικά αν βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της πόλης όπως είναι η Πλάκα. Πέρα όμως από αυτού του είδους τις υπηρεσίες υπάρχουν και οι λεγόμενες υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Τι σημαίνει αυτό;

Στη δεξίωση μπορεί να υπάρχουν παιδιά μικρής ηλικίας ή ακόμη και μωρά. Αν ο χώρος διαθέτει και δύο τρία καθισματάκια για μωρά, θα πρέπει να εκτιμήσετε την προνοητικότητα των ανθρώπων που έχουν την ευθύνη του χώρου.

Όταν σας ρωτούν οι ίδιοι αν υπάρχουν κάποιοι καλεσμένοι σας με ιδιαιτερότητες στο φαγητό λόγω κάποιας ασθένειας για παράδειγμα ή αλλεργίας, τότε καλό είναι να το προσμετρήσετε στα θετικά στοιχεία του χώρου. Δείχνει ότι οι άνθρωποι είναι εκ των προτέρων πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να ετοιμάσουν και κάτι διαφορετικό από το κυρίως μενού, για όσους το έχουν ανάγκη.

Αν έχουν προτυπωμένες κάρτες με τον χάρτη της διαδρομής για να τις δώσετε στους καλεσμένους σας, ή αν έχουν έτοιμα αρχεία που θα σας παραδώσουν με τα στοιχεία και τον χάρτη για να τυπώσετε τις δικές σας προσκλήσεις, δείχνουν ότι πρόκειται για μια οργανωμένη επιχείρηση.

Αν για εσάς τους δύο έχουν προβλέψει να έχετε τον δικό σας χώρο για φρεσκάρισμα ή στην περίπτωση που ένας τέτοιος χώρος δεν υπάρχει, να εξασφαλίσουν ότι μια τουαλέτα θα τη χρησιμοποιείτε αποκλειστικά εσείς, δείχνουν ότι αναγνωρίζουν τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Θέλουν κι εκείνοι να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι όπως κι εσείς και αυτό είναι σημαντικό για να κάνετε τις επιλογές σας.

Η συντακτική ομάδα του teleiosgamos.gr

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.