Αρχική » Οργάνωση γάμου » Μπομπονιέρες » Αρωματικά ελιξήρια και μοναδικές μπομπονιέρες {Video}
Myrenia kai Vivi sto ergastiri aromatikon dimiourgion

Αρωματικά ελιξήρια και μοναδικές μπομπονιέρες {Video}

Στο εργαστήριο “Μυρένια” τα αρώματα πρωτοστατούν, οι ιδέες για μοναδικές μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης δίνουν και παίρνουν και τα χειροποίητα σαπούνια και κεριά σε ταξιδεύουν νοητά, με τα σχέδια και τα αρώματά τους, στις 4 εποχές του χρόνου και σε διάφορους προορισμούς, κυρίως ρομαντικούς! Αυτή ήταν η αίσθηση που είχα με το που έφτασα στον χώρο, όπου η Μυρένια (κατά κόσμον Αναστασία Τερτίγκα) αναμιγνύει τα υλικά της με τρόπο μαγικό και δημιουργεί αγνά αρώματα, σαπούνια, κεριά και διάφορα αρωματικά ελιξήρια.

Ο χώρος είναι όμορφα μοιρασμένος, ώστε να λειτουργεί στο πίσω μέρος το εργαστήρι με τους μεγάλους πάγκους και τα γεμάτα αρώματα ραφάκια, και μπροστά απ’ αυτό να απλώνεται το showroom, με πολλές από τις αρωματικές δημιουργίες της Μυρένιας να σου κλέβουν την προσοχή. Το vintage στυλ που έχει επιλέξει για τη διακόσμηση είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το αντικείμενο στο οποίο δραστηριοποιείται. Δεν χρειάζεται να σου πει ότι αρχικά βασίστηκε για τα σαπούνια της στις συνταγές που έμαθε από τη γιαγιά της. Το καταλαβαίνεις. Το νιώθεις αμέσως από την αύρα του χώρου και μόλις πιάσεις στα χέρια σου ένα χειροποίητο σαπούνι. Αντιλαμβάνεσαι ότι εκεί μέσα παρασκευάζονται όλα σαν τον παλιό καλό καιρό και ταυτόχρονα εμπλουτίζονται από τις νέες συνταγές, από τα νέα υλικά και από τις νέες ιδέες της Μυρένιας.

{youtube}V8tN3llkChM{/youtube}

Τη συνάντησή μας την καταγράψαμε στην κάμερα για να βάλουμε κι εσάς στην παρέα μας. Για να μάθετε ποια είναι η Μυρένια (http://www.myrenia.com), τι ακριβώς δημιουργεί, πώς το δημιουργεί και τι μπορεί να φτιάξει για εσάς που ετοιμάζεστε να παντρευτείτε ή να βαπτίσετε το μωρό σας.

Fytiko keri sogias me aroma vanilias madagaskarisΌλα αυτά θα τα δείτε στο παραπάνω video, θα πάρετε ιδέες για ιδιαίτερες μπομπονιέρες, αλλά

 και προσκλητήρια, και θα μάθετε από τι είναι φτιαγμένα τα κεριά της νέας σειράς, καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Μάλιστα, διαλέξαμε μαζί με τη Μυρένια ένα τέτοιο κερί για να το κληρώσουμε και να το αποκτήσει ένας από εσάς. Κάτω από το video, μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μέσα από την εφαρμογή – φόρμα. 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.